Х W FREE ZONE FREE ZONE
ru
ua
en
ghjk

Бізнес-центр Портал

Офісний комплекс, Київ

Бізнес-центр Портал

Реконструкція існуючих будівель в історичній промисловій частині Подолу, в Києві. Закритий двір створює єдину пішохідну зону з відкритим паблік спейсом першого поверху, який об'єднує кілька секцій в один комплекс. Територія формує насичений функціями бізнес парк з PRO-офісами, комфортними і активними зонами.

40 990 м2

Площа

2019-2020

Таймлайн

Концепція

Статус
Facebook

Please rotate your device

img
img
img
img
  • Human
    Для людей розроблена комфортна і насичена пішохідна середовище та двір закритий від машин. З терас і балконів бізнес-центру відкривається вид на історичний поділ і зелені схили Татарки.
  • Business
    Для компаній орендарів створено бізнес-парк з великою кількістю функцій. Використана концепція PRO-офісів, які можна гнучко формувати під потреби резидентів.
  • Urban
    Проект органічно вписаний в навколишню забудову і панораму району. Планується реновація міського скверу на розі вулиць Оленівської та Костянтинівської.
Види послуг
Передпроект
Локація
Україна, Київ, вул. Костянтинівська

Завдання:

Створити максимально ефективний і гнучкий офісний простір в існуючій плямі забудови.

Труднощі:

  • Не виходити за межі існуючої забудови.
  • Усунути перегрів південного фасаду будівлі.
  • Максимально збільшити природну інсоляція внутрішніх приміщень.

Рішення:

  • Відкритий простір першого поверху за допомогою переходів між різними секціями об'єднує їх в один комплекс.
  • Вестибюлі і верхній поверх з підвищеною висотою стелі формують цікавий простір приміщень.
  • Світлові кармани дозволяють збільшити інсоляцію і гнучко розділяти внутрішні офісний простір на зручні слоти.
  • Велика кількість терас і балконів з видом на зелені схили.
  • Будівля має велику кількість паркомісць - гостьовий паркінг, 1 рівень підземного паркінгу і 2 рівня паркінгу інтегрованого в нижній поверх з фасадами з сітки для природної вентиляції.
  • Оптимізація площі поверху, за рахунок групування всього трафіку через 2 головних вузла із сходами та ліфтами.
  • Виступаючі консолі роблять архітектуру більш цікавою і створюють накриття над відкритою пішохідною зоною двору.
  • Комбіновані фасади на різних частинах будівлі оптимізують інсоляцію, зменшують перегрів і покращують мікроклімат.

Факти і деталі:

  • Паркінг на 399 місць
  • Поверховість від 4 до 7 поверхів
  • PRO-офіси розміром від 500 кв.м

Команда:

Дмитро Васильєв, Крістіна Малійова, Володимир Іванов, Микита Лисенко, Олег Репура, Олег Горбань, Анна Каменець, Ірина Кріль, Надія Клименко

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more