Х W FREE ZONE FREE ZONE
ru
ua
en
ghjk

Житловий будинок в Венеції

Житловий комплекс, Венеція

Житловий будинок в Венеції

П'ятиповерховий житловий будинок об'єднаний з виставковим залом в історичному районі Венеції, де проходить бієнале.

3 360 м2

Площа

2019

Таймлайн

Концепція

Статус
Facebook

Please rotate your device

img
img
img
Види послуг
Концепція
Локація
Італія, Венеція, Калле Монте Санто
Нагороди і відзнаки
#VENICECALL architectural ideas contest - 1st place, 2019

Завдання:

  • Розробити проект житла для людей з усього світу в історичному районі Венеції, де проходить бієнале.

Виклик:

Об'єднати житло і виставковий зал в одному об'ємі.

Рішення:

  • Проаналізувавши навколишні будівлі, ми розробили проект для будинку такої ж висоти і з такою ж віконними прорізами, як у найближчих будівель.
  • Ми облицювали останній поверх світловідбиваючим склом, щоб виділити синю лінію вулиці, а всю будівлю покрили травертином, як найбільш типовим і відповідним матеріалом для Італії та її жаркого клімату.
  • У п'ятиповерховій будівлі апартаменти займають третій і четвертий поверхи і являють собою широку лінійку розроблених нами PRO-квартир.
  • Для боротьби з жарким венеціанським кліматом ми спроектували балкони і тераси на південному і західному фасадах будівлі.
  • Перший поверх для громадських заходів, в якому є кафе, книжковий магазин, виставкові площі, технічні та офісні приміщення з вестибюлем житлової частини будівлі.
  • Виставковий зал знаходиться на другому поверсі, а ресторан з панорамним видом та літніми терасами на верхньому поверсі.
  • Потоки людей розділені за допомогою двух вулиць, мешканці та відвідувачі виставкового залу розділені двома різними вертикальними зв'язками.
  • Кафе і магазин мають окремий вхід, який орієнтований на парк бієнале.

Факти і деталі:

  • Площа ділянки під забудову - 840 м2
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more