Х W FREE ZONE FREE ZONE
ru
ua
en
ghjk

Бізнес центр на вулиці Канальна

Офісний комплекс, Kyiv

Бізнес центр на вулиці Канальна

Високоефективний бізнес центр європейського рівня з рекреаційним простором біля озера, пішохідною вулицею з громадськими просторами уздовж фасадів і житловим кварталом у другій черзі.

33 380 м2

Площа

2020

Таймлайн

Будуємо

Статус
Facebook

Please rotate your device

img
img
img
img
img
  • Human
    Кожному співробітнику і гостю бізнес центру має бути зручно і заїхати і працювати і відпочити в обідню перерву. Для цього є достатньо паркомісць для автомобілів, велопарковка з душовими, окремі ліфти для співробітників і для доставок, продуманий крок колон для розміщення офісних меблів, кафе, лаунж зони, парк біля озера.
  • Business
    Планувальні рішення, виконані за авторським стандарту PRO з максимально ефективними плануваннями, високий коефіцієнт паркомісць і wow-ефектні рішення атріуму всередині і громадських просторів зовні - все це створює додану цінність проекту.
  • Urban
    Проектом створюються громадські простори навколо офісних будівель та благоустрій берегової лінії біля озера. У другій черзі забудови планується житловий квартал бізнес класу. Споруда офісного та житлового кварталу бізнес класу підвищить рівень району в цілому.
Види послуг
Передпроект
Проект
Клієнт
Galio Group
Локація
Україна, Київ, вул. Канальна

Завдання

  • Створити проект бізнес центру з максимально ефективними планувальними рішеннями і ефектними естетичними прийомами.
  • До деталей врахувати сценарій знаходження співробітника в офісі і створити комфортні умови для кожного.
  • Забезпечити високий коефіцієнт паркомісць.

Виклик

Створити в рамках українських реалій офіс європейського стандарту

Рішення

  • Ми розробили такий фасадний елемент, який візуально робить фасад об'ємним, навіть динамічним, що складається зі змінної глибини пласких трикутників.
  • Ми в повній мірі застосували в цьому проекті наш авторський PRO-стандарт з максимально ефективним і компактним розташуванням ядра вертикальних комунікацій і оптимізацією площі поверху.
  • Світлові кармани дозволяють збільшити інсоляцію і гнучко розділяти внутрішній офісний простір на зручні слоти.
  • Виступаючі 9-метрові консолі створюють естетичний ефект і формують затишний суспільний простір під ними.
  • У паркінгу розроблена виділена зона для паркування велосипедів із спеціальним виходом в атріум через приміщення з душовими і шафками для зберігання одягу.
  • Передбачено додатковий хол з вантажним ліфтом для чорнових завантажень, доставок в офіси.
  • В атріумний простір з галерей деяких поверхів виступають балкони зі сформованими рекреаційними зонами з диванами і деревами в діжках.
  • Яскраві ефектні сходи, виділені контрастним кольором, стають центром уваги і об'єднуючим елементом всередині атріумного простору.

Факти і деталі

  • Проект передбачає всі необхідні заходи для отримання сертифіката Breeam
  • 2 м/м на 100 м2 офісної площі

Команда

Крістіна Малійова, Дмитро Васильєв, Володимир Іванов, Надія Клименко, Крістіна Левчук, Олександр Столовий, Тетяна Рубльова, Вікторія Левон, Андрій Задорожний, Павло Лисюк

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more