Х W FREE ZONE FREE ZONE
ru
ua
en
ghjk

Business center on Kanalna street

Business Centre, Kyiv

Business center on Kanalna street

The highly efficient business center of the European level with a recreational space by the lake, a pedestrian street with public spaces along the facades, and a residential area in the second phase.

33 380 м2

Square meters

2020

Timeline

Build

Status
Facebook

Please rotate your device

img
img
img
img
img
  • Human
    Each employee and guest of the business center should be comfortable drive up, work, and relax at lunchtime. There are enough parking spaces for cars, a bicycle parking with showers, separate elevators for employees and deliveries, a thoughtful column pitch for placing office furniture, a cafe, a lounge area, and a park near the lake.
  • Business
    Planning solutions made according to the proprietary PRO standard with the most efficient layouts, a high ratio of parking spaces, and wow-effective solutions for the atrium inside and public spaces outside, it creates added value to the project.
  • Urban
    The project creates public spaces around office buildings and landscaping of the shoreline near the lake. A business-class residential urban block is planned for the second phase of development. The construction of a new business center and business-class housing will raise the district's level as a whole.
Service types
Predesign
Design
Client
Galio Group
Location
Ukraine, Kyiv, Kanalna Str

Objective

  • To create a business center project with the most effective planning solutions and effective aesthetic techniques.
  • Take into account the scenario of the employee's presence in the office in detail and create comfortable conditions for everyone.
  • Provide a high ratio of parking spaces.

Challenge

Create an office of the European standard within the framework of Ukrainian realities

Solutions

  • We have developed such a facade element that visually makes the facade volumetric, even dynamic, consisting of the variable depth of flat triangles.
  • We have fully applied our proprietary PRO-standard in this project with the most efficient and compact arrangement of the core of staircase - elevator units and optimization of the floor area.
  • Light pockets allow you to increase sun exposure and flexibly divide the interior office space into convenient slots.
  • Overhanging 9-meter consoles form an aesthetic effect and perform a cozy public space below them.
  • A dedicated area for parking bicycles with a distinct exit to the atrium through a room with showers and lockers for storing clothes has been developed in the parking lot.
  • An additional hall with a freight elevator for rough loads and deliveries to offices is provided.
  • Balconies expand into the atrium space from the galleries of some floors, in which recreational areas with sofas and trees in tanks are formed.
  • A bright, spectacular staircase, highlighted in a contrasting color, becomes the center of attention and a unifying element within the atrium space.

Facts and details

  • The project provides all the necessary measures to obtain the Breeam certificate
  • 2 parking spaces per 100 m2 of office space

Team

Kristina Maliiova, Dmytro Vasyliev, Volodymyr Ivanov, Nadiia Klymenko, Kristina Levchuk, Oleksandr Stolovyi, Tetiana Rublova, Viktoriya Levon, Andriy Zadorozhnii, Pavlo Lysiuk

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more